Prihajamo iz različnih smeri, iz različnih akademskih ozadij. Našli smo se na študiju psihoterapije. Druži nas raziskovanje človekovega duha in začudenost nad mogočnostjo psihičnega aparata. Postopoma smo začeli sodelovati. Združila nas je ideja o ustanovitvi organizacije za nudenje psihoterapevtske pomoči.

Tako smo ustanovili Odprti Inštitut za psihoterapijo. Spodaj si lahko preberete o sodelavcih Inštituta.


Tine Papič - analitična psihologija

Tine Papič je mednarodno priznan jungovski učni psihoanalitik im supervizor (IAAP Zürich) ter  jungovski coach (JCS, LQ). Končal je tudi šolanje iz psihoterapije s pomočjo umetnosti (CEAT) ter dvoletni intenziven program odličnostnega coachinga v Salzburgu (SPAR-Doing Consulting). Je predsednik slovenskega združenja za analitično psihologijo, soustanovitelj študija in predavatelj  analitične psihologije  na Univerzi Sigmunda Freuda v Ljubljani. Je tudi član upravnega odbora mednarodnega gibanje »Analysis and Activism«, ki združuje analitike, ki jih zanima tako teorija družbenih dogajanj kot aktivizem. Kot analitik deluje v privatni praksi v Ljubljani na Odprtem inštitutu za psihoterapijo katerega soustanovitelj je.

Aktiven je tudi kot mednarodni predavatelj, med vidnejšimi predavanji je kot gost v tujini predaval  na Univerzi v Rimu v sklopu konference Analiza in Aktivizem leta 2015, na evropski konferenci za analitično psihologijo v Trstu leta 2015 , na Svetovnem kongresu leta 2019 na Univerzi na Dunaju ter leta 2020 na ameriški predsedniški konferenci organizirani s strani C.G. Jung inštituta iz San Francisca.  Kot soavtor je objavil več  del v tujini, bil povabljen kot eden prvih  komentatorjev kliničnih primerov  s strani  najuglednejše publikacije na področju analitične psihologije (Journal of Analytical Psychology). V 2021 je bil kot soavtor skupaj z vodilnimi analitiki iz celega sveta povabljen k pisanju knjige o psihoterapiji v času Covida, ki bo izšla pri založbo pri Routlage.

Elektronska pošta: tine.papic@psihoterapevti.si

Matija Pajer - psihoanalitična psihoterapija

Najprej sem bil klient in nato dolgo časa učenec preden sem sam začel delati kot psihoterapevt. Izbral sem si psihoanalitično smer, ki je mojemu razumevanju sveta in življenja najbližja. Sem psihoanalitični psihoterapevt (ECPP). Delam individualno z odraslimi in mladostniki. Če želite z mano stopiti v stik, me lahko pokličete na 031 703 961 ali pa mi pišete na matija.pajer@psihoterapevti.si.

Lilijana Rudolf - analitična psihologija

Sem specializantka analitične psihologije pri IAAP (International Association for Analytical Psychology) opravljala sem tudi specializacijo iz gestalt psihoterapije. Študij psihoterapije sem opravljala na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju. Področja dela: stiske, depresija, anksioznost, izgorelost, osebnostna rast, težave v odnosih s partnerji istega ali drugega spola, delo z organizacijami... Delam z odraslimi in mladostniki, v individualni in partnerski terapiji.

Elektronska pošta: lilijana.rudolf@psihoterapevti.si

 

Tanja Krapež - realitetna terapija in analitična psihologija

Na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju sem zaključila univerzitetni študij psihoterapevtskih znanosti, kjer sem tudi absolventka istega magistrskega študijskega programa. Sem psihoterapevtka realitetne terapije z Evropsko diplomo (EART) in specializantka analitične psihologije na IAAP (International Association for Analytical Psychology). Na Academy of Choice v ZDA sem pridobila certifikat Insideout coaching. Veliko izkušenj in znanja za delo z ljudmi v različnih življenjskih obdobjih z različnimi težavami, stiskami in motnjami sem pridobila v dolgoletni delovni praksi profesorice zdravstvene vzgoje. Izvajam individualno in partnersko psihoterapijo ter coaching za življenjska vprašanja. Dosegljiva sem na elektronskem naslovu tkrapez@gmail.com ali na telefonski številki 031 507 273.    

Natalia Reteyum - Analytical Psychology

I am analytical psychologist, trained initially in psychological counselling (Moscow State University, 2005-2007) and later specialized in Jungian psychoanalysis (International Program «Analytical psychology» C G Jung Institute, Zurich, Switzerland, 2008-2013). I am a member of International Association of analytical psychology. Since moving to Ljubljana in 2014, I offer individual depth analytical work with adults and work with couples in English and Russian languages. E-mail: reteyum@hotmail.com Telephone: 051 220 108


V kolikor imate vprašanje glede naših storitev in želite stopiti v stik z nami, vas prosimo, da uporabite obrazec za pošiljanje e-pošte, ki ga najdete na strani Kontakt.